• Mejla direkt till oss
 • Frågor & svar

  Unwrapped har tillfälligt pausat våra cirkulära förpackningar samt livsmedelsförsäljning på unwrapped.se

  Varför har ni pausat era cirkulära förpackningar och livsmedelsförsäljningen på unwrapped.se
  Vi har tyvärr inte hittat någon ny lokal som passar och vi är tvungna att den sista april 2022 flytta från vår nuvarande lokal. Under pausen kommer vi testa på något nytt för Unwrapped. Vi kommer att lansera en Unwrapped hörna inne i en annan butik. Lansering kommer vara i juni. Mer info kommer inom kort. Under tiden kommer vi fortsätta att sälja hem och hygien produkter på unwrapped.se.

  Registrering

  Hur gör jag för att bli kund hos Unwrapped?
  Vad roligt att du vill bli kund hos oss och hjälpa oss minska på engångsförpackningar! Välj de produkter du vill beställa och följ stegen i kassan för att slutföra din beställning. Skapar du inget konto i samband med din beställning kommer du få ett mail från oss med info om hur du skapar ett konto. Har du handlat förut loggar du bara in och slutför din beställning.

  Måste jag skapa ett konto hos er?
  Du måste ha ett konto för att kunna ta del av din personlig rabattkod som du får när du returnerat de förpackningar som du lånat av oss.

  Kan vem som helst bli kund hos er?
  För att bli kund hos oss måste du ha fyllt 18 år.

  Leveranser

  Var levererar ni?
  Vi levererar över hela Sverige. Tyvärr har vi på grund av ökade kostnader hos PostNord inte längre möjlighet att erbjuda våra cirkulära förpackningar om du bor i ett område där enbart PostNord levererar. Vi kan i dags läget enbart erbjuda våra cirkulära förpackningar om Airmee kan leverera till dig. Du ser i kassan om Airmee finns som leverans alternativ. 

  Vi erbjuder 3 leverans alternativ beroende på vart du bor. Läs mer nedan.

  Hemleverans med Airmee
  Leverans sker med Airmee vardagar kl 17-22. Ditt postnummer avgör om du kan välja Airmee. Följ din leverans via den spårningslänk du får av Airmee. Leveranstiden 1-3 vardagar.

  Leverans med PostNord
  Bor du utanför Airmee området levererar vi till ett ombud nära dig. Du kan spåra din leverans med PostNords app.

  Låna förpackningar (Denna tjänst är pausad tillsvidare)

  Se mer information längst upp på sidan.

  Våra leverantörer

  Vart kommer era produkter ifrån?
  Vi köper in produkter från flera olika leverantörer ifrån hela världen. 

  Frakt & Returer

  Vad kostar leverans?
  Bor i vårt Airmee-område så erbjuder vi fri frakt om du handlar för minst 499 kr. Bor du utanför Stockholms området får du fri frakt vid beställningar över 599 kr. Annars kostar leverans mellan 39-99 kr. 

  Vad har ni för reklamationspolicy? 
  Reklamation är så klart möjlig om det mot förmodan skulle vara något fel på de levererade produkterna. Vi önskar att du reklamerar snarast möjligt efter leverans. Detta gör du genom att ta en bild på varan, berätta vad som är fel och kontakta oss

  Vad har ni för ångerrätt?
  Ångerrätt gäller ej på varor som snabbt kan försämras, exempelvis livsmedel eller produkter som på grund av hälso- eller hygienskäl har förseglats och förseglingen har brutits. Vid köp av andra varor har vi en 14 dagars ångerrätt som gäller från det att du har tagit emot den vara som du har beställt. Läs mer om våra köpvillkor!

  Allergier & hygien

  Jag är allergisk. Är det säkert för mig att handla i er butik?
  Trots att vi vidtar försiktighetsåtgärder, kan vi inte garantera att våra livsmedelsprodukter inte innehåller spår från nötter, soja, sesam eller är glutenfria eftersom packning av alla livsmedelsprodukter sker i en miljö. 

  Hur förvarar ni produkterna på ert lager?
  I vårt lager förvarar vi allt i förseglade, lufttäta lådor och har strikta rutiner för rengöring och fyllning av förpackningarna.

  Ekologiskt produkter

  Är era produkter ekologiska?
  Vårt sortiment är nästan bara ekologiska produkter. Vi är även certifierade hos KIWA. 

  Varför är det viktigt att produkter är ekologisk?
  I ekologiska odlingar används inga kemiska bekämpningsmedel, vilket bidrar till en mer giftfri miljö. Ekologiska odlingar ger också mer biologisk mångfald. Det känns viktigt!

  Varför är bekämpningsmedel dåligt?
  Bekämpningsmedel kan spridas vidare till vattendrag, sjöar och grundvatten vilket ger en negativ påverkan på oss människor, djuren och vår natur eftersom i slutändan så får vi i oss det.