• Mejla direkt till oss
 • hanna test

  Newsletter

  Information för dig som bor utanför vårt Stockholmsområde

  Nu har hela Sverige tillgång till Unwrappeds härliga ekologiska sortiment av väldig högkvalitet. Vi erbjuder leverans med Post Nord. I dagsläget har vi tyvärr inte möjlighet att erbjuda våra produkter packade i våra återanvändningsbara förpackningar. Däremot kan vi erbjuda produkter i papperspåsar. Vi arbetar just nu på en lösning och hoppas inom kort kunna erbjuda möjligheten att handla i våra återanvändningsbara förpackningar över hela Sverige. Testa ditt postnummer nedan för att se om du kan handla i återanvändningsbara förpackningar.

  Fyll i ditt postnummer nedan för att se du kan handla varor i vårt retursystem.
  Så här fungerar vårt retursystem

  1. Beställ

  Välj dina produkter och antal mängd. Vårt sortiment är ekologiska produkter som vi packar i återanvändningsbara förpackningar. Tänk glasburkar och tygpåsar godkända för livsmedel - som du helt enkelt lånar från oss! Du betalar en pantavgift på 5 kr per förpackning.

  När du lämnar tillbaka förpackningarna får du en rabattkod som motsvarar en rabatt på samma belopp som pantavgiften. Läs mer om pant systemet här.

  2. Hemleverans

  Ditt paket levereras hem till dig, vänligen se leveranstider i kassan. Är du inte hemma lämnas beställningen utanför din dörr. Du kan själv hämta ut ditt paket vid vårt lager på Linnégatan 89 C i Stockholm. Vi har öppet efter överenskommelse. Mejla oss för tider.

  Efter leverans häll över de produkter du beställt från oss i dina egna behållare. Detta är viktigt att du gör så snart som möjligt efter att din order har levererats för att öka hållbarheten av varorna i tygpåsarna.

  3. Retur

  Boka upphämtning av förpackningar när du är redo att lämna tillbaka dem genom att mejla oss (hello@unwrapped.se)! Dock inom 60 dagar. Vi kan även hämta förpackningarna vid leverans av din nästa beställning.

  Packa glasburkar och tygpåsar på ett liknande sätt som de levererades till dig. Tejpa igen kartongen och lämna till den person som levererar ditt paket. 

  När behållarna kommit tillbaka till oss får du en rabattkod som motsvarar en rabatt på samma belopp som pantavgiften. Rabattkoden visas automatiskt i kassan när du loggat in. Vi diskar och tvättar förpackningarna och återanvänder till nästa kund - helt enkelt för att minska användandet av  engångsförpackningar.

  Det går bra att köpa förpackningarna istället för att lämna tillbaka dem. Läs mer om våra köpvillkor eller kontakta oss.

  Bygg en cirkulär ekonomi tillsammans med oss!