• Mejla direkt till oss
 • Om oss

  Unwrapped grundades 2019 av vännerna, Hanna och Sarah. Vår starka klimatångest och oro för våra barnens framtid, gjorde att vi inte längre kunde sitta still och vänta på att någon annan (som till exempel politiker eller stora företag) skulle göra något för att fixa situationen vi alla befinner oss i. Så vi startade Unwrapped!

  För inte så länge sedan visste vi inte ens att det var möjligt att leva ett liv utan skräp. Men så hörde vi talas om zero waste och det förändrade våra liv. Helt plötsligt förstod vi att det var så vi ville leva med våra familjer. Det kändes fantastiskt att göra små förändringar och samtidigt minska mängden avfall som vi och våra familjer producerar. Det känns som ett naturligt steg att ta om man vill leva i mer harmoni med planeten. 

  Vi kände oss superinspirerade när zero waste-konceptet växte överallt i Europa. Men samtidigt blev vi väldigt frustrerade eftersom i Stockholm gick utvecklingen i snigelfart. För varje vecka som gick blev vi mer och mer frustrerade över de alternativ vi hade, särskilt i våra vanliga mataffärer. 

  Så vi bestämde oss för att göra något åt saken och göra det möjligt för fler människor att leva en mer hållbar livsstil, ett liv med mindre skräp. Så vi startade Unwrapped Sthlm AB, som vi helst kallar Unwrapped.

  Vårt mål är att minska onödigt plastavfall genom att erbjuda produkter som inte är förpackade i plast eller i andra engångsförpackningar. Genom att minska användandet av engångsförpackningar hoppas vi minska koldioxidutsläppen och undvika att skicka onödigt avfall till deponi och förbränning. Vårt mål är att utmana den nuvarande plastförpackningsindustrin och stora företag som vägrar att använda mindre eller förpackningsfria förpackningar.

  Säg hejdå till onödiga förpackningar! Säg istället hej till en mer hållbar livsstil med mindre avfall!