Boka retur

Väljer du att låna förpackningar av oss så vill vi att du skickar tillbaka eller bokar en upphämtning av alla förpackningarna senast 15 dagar efter att din beställning har skickats ifrån oss. Du kan låna de bruna glasflaskorna längre än 15 dagar. Behåll dem så länge du behöver och lämna tillbaka dem vid en senare retur av andra förpackningar. Läs mer nedan hur du returnerar dina förpackningar. 

Unwrapped står för kostanden för en retur per order. Dvs lämnar du inte tillbaka alla förpackningar vid ett tillfälle och du inte vill beställa från oss igen är du själv ansvarig för retur av resterade förpackningar.

Airmee
Fick du din leverans via Airmee så mejlar du oss på hello@unwrapped.se för att boka en upphämtning. Ange vilken dag du helst önskar få upphämtning. Du kan även boka en upphämtning via den spårningslänk du fick ifrån Airmee i samband med leverans.

Missar du att lämna en retur till Airmee efter bokat upphämtning debiteras en avgift på 99 kr.

Postnord
Packa de tomma förpackningarna så att de tar så lite plats som möjligt. Vik gärna ned kartongen så att paketet blir mindre istället för att lägga i tidningspapper. Använd den retursedeln som fanns tillsammans med din beställning. Klistra den över den gamla leveranssedeln och lämna ditt paketet till ditt närmste postnord ombud.