Så funkar det

1. Testa ditt postnummer

Testa ditt postnummer här för att se om vi kan leverera till dig! Bor du inte i något av våra leveransområden, kontakta oss för att se om vi kan lösa det.

2. Välj dina produkter

Välj dina produkter och antal mängd. Vårt sortiment är ekologiska produkter som vi packar i återanvändningsbara förpackningar. Tänk glasburkar och tygpåsar godkända för livsmedel - som du helt enkelt lånar från oss! Du betalar en pantavgift på 5 kr per förpackning. När du lämnar tillbaka förpackningarna får du en rabattkod som motsvarar en rabatt på samma belopp som pantavgiften. Läs mer om pant systemet här.

 3. Leverans hem till dig med lastcykel eller elbil

Hemleverans sker på tisdagar, kl. 17-22 med MOVEDBYBIKE. Är du inte hemma lämnas din beställning utanför din dörr. Om du beställer innan söndagar kl. 12:00 kommer din leverans att skickas på tisdagen kommande vecka. 

4. Efter leverans

Nu är det hög tid att fylla på ditt skafferi. Häll över de produkter du beställt från oss i dina egna behållare. Detta är viktigt att du gör så snart som möjligt efter att din order har levererats för att öka hållbarheten av varorna i tygpåsarna.

För att öka livslängden av de förpackningarna som du lånat från oss uppskattar vi att du inte använder dem till något annat efter att du flyttat över dem till dina egna burkar. Lämna tillbaka förpackningarna inom 60 dagar efter din beställning och bygg en cirkulär ekonomi tillsammans med oss!

5. Dags att beställa igen

Nu är det dags att lämna tillbaka förpackningarna! Inför leverans av din nästa beställning, packa glasburkar och tygpåsar på liknande sätt som de levererades till dig. Tejpa igen kartongen och lämna till den person som levererar ditt paket. Om du inte är hemma vid leverans, lämna paketet utanför dörren. När behållarna kommit tillbaka till oss får du en rabattkod som motsvarar en rabatt på samma belopp som pantavgiften. Rabattkoden visas automatiskt i kassan när du loggat in.

Vill du inte beställa från oss igen? Kontakta oss och vi kan berätta mer hur du lämnar tillbaka förpackningarna.

Det går bra att köpa förpackningarna istället för att lämna tillbaka dem. Läs mer om våra köpvillkor eller kontakta oss.